MetalBird

Een vogelornament, vogelsilhouet, metalen vogel of hoe je het ook wilt noemen, deze stijlvolle vogels zijn erg leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk nog veel leuker om je eigen tuin meer op te fleuren.

MetalBird - Je ziet ze vliegen!

De vogelornamenten zijn gemaakt van Cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt door de weersinvloeden, maar niet doorroest. Wind, regen, sneeuw; hij wordt alleen maar mooier!

Heb jij een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak hem mooier met een Metalbird vogelsilhouet.

Je hebt keuze uit de merel, het Roodborstje, Kuifmees, Boomklever, de Uil, Ekster, Specht, Duif, Arend, de IJsvogel en het Winterkoninkje. Of kies uit een mooie exoot zoals de Kolibri, Kookaburra, de Paradijsvogel of de Australische ekster.

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Een paar tikjes met een hamer en de vogel zit in je boom. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

Achtergrondinformatie:
Henk heeft de metalen vogels voor het eerst gezien toen hij op bezoek was bij zijn vriend Phil in Auckland, Nieuw Zeeland.
Phil is de bedenker van de vogelsilhouetten. Henk zelf is meubelmaker en weet veel van het bewerken van hout en metaal. Hij besloot dan ook om de Metalbirds vanuit Nederland te produceren.
Henk was zo enthousiast over de vogels dat hij besloot ze mee naar Nederland te nemen. Henk is meubelmaker en dus ook erg handig met het bewerken van metaal. Hij ging aan de slag met het maken van zijn eerste vogelsilhouet. Zo is Metalbirds in Nederland ontstaan. Voor nieuwe gezellige en vrolijke vogels laat hij zich inspireren door voorbij vliegende vogels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 Producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.