Katten

De kat is al zo’n 9500 jaar gedomesticeerd en is daarmee een van de oudste huisdieren. De kat behoort tot de familie der katachtige (Felidae). In 2015 woonden er zo’n 2,6 miljoen katten in Nederlandse huishoudens.

Lees verder...

De kat is een echte carnivoor en is daarom volledig aangepast aan het vangen en verteren van prooidieren. Ze heeft veel behoefte aan eiwitrijk voedsel van dierlijke oorsprong. De kat is, in tegenstelling tot de hond, niet in staat de benodigde voedingsstoffen uit plantaardig materiaal te halen en moet vlees eten om aan de benodigde vitaminen en aminozuren te komen. Een belangrijk aminozuur dat de kat alleen uit voeding kan halen is taurine. Zonder taurine kunnen de cellen van een kat niet goed functioneren. De juiste voeding voor uw kat moet alle, van nature benodigde, voedingstoffen bevatten en vrij zijn van chemische toevoegingen.

Naast chemische toevoegingen zijn er meer producten in het leven van een kat die slecht zijn voor de gezondheid. Producten die voor katten giftig zijn, zijn o.a.: alcohol, cafeïne, chocolade, paracetamol en tabak. Zorg er daarom voor dat uw kat niet met deze middelen in aanraking komt.

Controleer bij de keuze van bijvoorbeeld vlooien- en tekenmiddelen of deze werkelijk geschikt zijn voor katten. De producten voor honden kunnen ingrediënten bevatten die voor katten schadelijk zijn.

AniForte® heeft voor uw kat alleen de beste ingrediënten geselecteerd. De producten in ons assortiment kunnen u helpen uw kat een gezond en tevreden leven te geven.
 

Tonen als Foto-tabel Lijst

31 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bamboe Zachte Borstel
  Slechts € 5,99
 2. Bamboe Pin Borstel
  Slechts € 7,19
 3. Bamboe Zachte Slicker Borstel
  Slechts € 10,79
 4. Bamboe Combi Borstel voor Honden & Katten
  Slechts € 8,39
 5. Slicker borstel voor honden en katten
  Slechts € 6,95
 6. Nagelknipper voor honden en katten
  Slechts € 9,95
 7. Kattenbakschepje
  Slechts € 1,59
Tonen als Foto-tabel Lijst

31 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren