Bamboe Zachte Slicker Borstel

Mikki heeft een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, die zijn gemaakt met oog voor je huisdier en voor het milieu. De borstels zijn met de hand gemaakt van bamboe. Bij de verpakking wordt gebruik gemaakt van recyclebare materialen en het gebruik van plastic wordt vermeden.

Niet alle honden en katten verharen, maar de meeste wel. Omdat regelmatig borstelen helpt de dode haren uit de vacht te verwijderen, is het fijn hier het juiste materiaal voor te hebben.

Deze Bamboe Zachte Slickerborstel zorgt ervoor dat dode haren uit de vacht worden geborsteld. Het luchtkussen in de borstel helpt te hard duwen met de borstel voorkomen. De pinnen van de borstel zijn ontworpen om met een zachte aai-beweging klitten te ontwarren en losse haren te verwijderen.

Ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht.

• Milieu vriendelijk - gemaakt van duurzame materialen
• Met zorg en met de hand gemaakt
• Ontwikkeld voor een prettige vachtverzorging.

Verkrijgbaar in:
Klein: 16,5 x 9,1 x 3,1 cm; 56 gram
Middel: ‎17,5 x 12,1 x 3,4 cm; 75 gram
Groot: ‎18,5 x 12,8 x 4 cm; 99 gram
Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht in kg (verzend): 0.080000
Kleur(en): naturel
Materiaal: Bamboe, RVS
Vachtsoort Middellang, Lang, Ruw, Krullen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Deze Bamboe Zachte Slicker Borstel zorgt ervoor dat dode haren uit de vacht worden geborsteld. Het luchtkussen in de borstel helpt te hard duwen met de borstel voorkomen. De pinnen van de borstel zijn ontworpen om met een zachte aaibeweging klitten te ontwarren en losse haren te verwijderen.
Op voorraad
Artikelnr.:
6280-031-K
Slechts € 10,79
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten