Bamboe Anti-Klit Kam (verharen)

Mikki heeft een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, die zijn gemaakt met oog voor je huisdier en voor het milieu. De borstels en kammen zijn van bamboe en met de hand gemaakt. Bij de verpakking wordt gebruik gemaakt van recyclebare materialen en het gebruik van plastic wordt vermeden.

De Bamboe Anti-Klit Kam (verharen) heeft tanden van verschillende lengte. Hierdoor wordt los, dood haar uit de vacht verwijderd en ontstaat een gladde glimmende vacht. De roterende tanden zorgen ervoor dat de kam makkelijker door de vacht glijdt. Je bereikt het beste resultaat door kleinere stukjes te kammen tot de onderste laag is bereikt. De achterkant van de kam loopt uit in een punt, waardoor je de vacht makkelijk kunt verdelen. Deze kam is geschikt voor alle verharende huisdieren.

• Milieu vriendelijk - gemaakt van duurzame materialen
• Met zorg en met de hand gemaakt
• Ontwikkeld voor een prettige vachtverzorging.
Gegevens
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Gewicht in kg (verzend): 0.060000
Kleur(en): naturel
Materiaal: RVS
Afmeting: 214 x 55 x 19 mm
Afmeting Verharen
Grootte hond Klein <10 kg, Middelgroot 10-25 kg, Groot >25 kg
Vachtsoort Alle
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
De Bamboe Anti-Klit Kam (verharen) heeft tanden van verschillende lengte. Hierdoor wordt los, dood haar uit de vacht verwijderd en ontstaat een gladde glimmende vacht. De roterende tanden zorgen ervoor dat de kam makkelijker door de vacht glijdt.
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
Artikelnr.:
6280-024
€ 9,59
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten