Bamboe Palm Borstel met Pinnen

Bamboe Palmborstel met Pinnen - Ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht

Mikki heeft een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, die zijn gemaakt met oog voor je huisdier en voor het milieu. De borstels zijn met de hand gemaakt van bamboe. Bij de verpakking wordt gebruik gemaakt van recyclebare materialen en het gebruik van plastic wordt vermeden.

Sommige dieren vinden het spannend om te worden geborsteld. In de "Gentle Grooming" serie vind je borstels die speciaal geschikt zijn voor deze honden en poezen. Doordat je de borstel in de palm van je hand kunt houden, lijkt de borstelbeweging op het aaien van je huisdier. Hierdoor is het voor de hond of poes minder eng.

Deze Bamboe Palmborstel met Pinnen is ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht. De borstel is gemaakt van bamboe en is makkelijk vast te houden door de elastische band. De stalen pinnen hebben afgeronde toppen waardoor deze zacht zijn voor de huid. Losse, dode haren worden tijdens het borstelen verwijderd. Doordat de natuurlijke oliën van de huid over de vacht worden verspreid, gaat deze weer glanzen.

Eigenschappen:
• Milieu vriendelijk - gemaakt van duurzame materialen
• Met zorg en met de hand gemaakt
• Ontwikkeld voor een prettige vachtverzorging
Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht in kg (verzend): 0.110000
Kleur(en): naturel
Materiaal: Bamboe, RVS
Afmeting: 108 x 79 x 35 mm
Grootte hond Klein <10 kg, Middelgroot 10-25 kg, Groot >25 kg
Vachtsoort Middellang, Lang, Dikke vacht, Krullen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Bamboe Palmborstel met Pinnen - Ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht

Deze Bamboe Palmborstel met Pinnen is ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht. De borstel is gemaakt van bamboe en is makkelijk vast te houden door de elastische band. De stalen pinnen hebben afgeronde toppen waardoor deze zacht zijn voor de huid.
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
Artikelnr.:
6280-002
€ 9,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten