Bamboe Anti-Klit Hark (smal)

Bamboe Bamboe Anti-Klit Hark - Ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht

Mikki heeft een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, die zijn gemaakt met oog voor je huisdier en voor het milieu. De borstels zijn met de hand gemaakt van bamboe. Bij de verpakking wordt gebruik gemaakt van recyclebare materialen en het gebruik van plastic wordt vermeden.

Niet alle honden en katten verharen, maar de meeste wel. De serie "Shedding & Undercoat" is ontworpen om de losse, dode haren uit de ondervacht van je huisdier te verwijderen. Omdat regelmatig borstelen helpt de vacht netjes en verzorgd te houden, is het fijn hier het juiste materiaal voor te hebben.

Deze Bamboe Anti-Klit Hark is ideaal voor honden met een ondervacht. De ronddraaiende stalen tanden glijden door klitten en knopen in de vacht. De hark met smalle ruimtes tussen de tanden is geschikt voor honden met een dubbele vacht met middellang tot lang haar, zoals Golden Retrievers, Spaniels en Collies.

Ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht.

• Milieu vriendelijk - gemaakt van duurzame materialen
• Met zorg en met de hand gemaakt
• Ontwikkeld voor een prettige vachtverzorging.
Gegevens
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Gewicht in kg (verzend): 0.090000
Kleur(en): naturel
Materiaal: Bamboe, RVS
Afmeting: 172 x 100 x 40 mm
Grootte hond Middelgroot 10-25 kg, Groot >25 kg
Vachtsoort Middellang, Lang, Dikke vacht
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Bamboe Bamboe Anti-Klit Hark - Ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht

Deze Bamboe Anti-Klit Hark isideaal voor honden met een ondervacht. De ronddraaiende stalen tanden glijden door klitten en knopen in de vacht. De hark met smalle ruimtes tussen de tanden is geschikt voor honden met een dubbele vacht met middellang tot lang haar, zoals Golden Retrievers, Spaniels en Collies.
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
Artikelnr.:
6280-040
€ 10,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten