6280-013
In stock
Only 1 left

Bamboe Pin Borstel (groot)

€9.59
Deze Bamboe Pin Borstel is ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht. Maar ook bij de krullende en dikkere vachten kan deze borstel gebruikt worden. De borstel is gemaakt van bamboe en de pinnen van roestvrij staal.
Mikki heeft een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, die zijn gemaakt met oog voor je huisdier en voor het milieu. De borstels zijn met de hand gemaakt van bamboe. Bij de verpakking wordt gebruik gemaakt van recyclebare materialen en het gebruik van plastic wordt vermeden.

Niet alle huisdieren hebben een probleem met de vacht, sommige zien er alleen een beetje warrig uit. Speciaal voor deze honden en katten is een serie borstels samengesteld. Met deze borstels zorg je ervoor dat je hond of poes er weer verzorgd uitziet. De borstels zorgen er ook voor dat de natuurlijke oliën van de huid door de vacht geborsteld worden, waardoor deze weer mooi gaat glanzen.

Deze Bamboe Pin Borstel is ideaal voor dieren met een middellange tot lange vacht. Maar ook bij de krullende en dikkere vachten kan deze borstel gebruikt worden. De borstel is gemaakt van bamboe en de pinnen van roestvrij staal. De lengte van de pinnen zorgen ervoor dat je ook bij de onderste laag van de vacht kan komen. De punten zijn aan de bovenkant rond, waardoor deze zacht zijn voor de huid.

• Milieu vriendelijk - gemaakt van duurzame materialen
• Met zorg en met de hand gemaakt
• Ontwikkeld voor een prettige vachtverzorging.
More Information
Artikel-Nr.:6280-013
Delivery time:2 - 4 days
Weight in kg:0.100000
Colour(s):natural
Material:Bamboo, Stainless steel
Size:230 x 65 x 35 mm
Sizelarge
Dog SizeSmall Breeds < 10 kg, Medium Breeds 10-25 kg, Large Breeds > 25 kg
Coatmedium, long, thick, Curly
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Only registered users can write questions. Please Sign in or Create an account