Metalbird - Specht (cortenstaal)

Waardering:
100% of 100

Metalbird - Je ziet ze vliegen

Deze Specht is gemaakt van cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt door de weersinvloeden. Wind, regen, sneeuw; hij wordt alleen maar mooier! De afmeting van de zeearend is 29 cm hoog en hij steekt 15 cm uit.

De Specht:
Hoor ‘m roffelen op de boomstam, die Grote bonte Specht (Dendrocopos major). Dikke kans dat hij op zoek is naar een maaltje kevers onder de bast van de boom. Of misschien bouwt hij wel aan een onderkomen om een familie van Spechten te stichten.

Wij hebben warme herinneringen aan de Bonte specht. Misschien omdat hij vroeger in veel tekenfilms voorkwam.
Hij verdient dan ook een mooi plekje. Een Specht zonder boom kan eigenlijk niet. Heb je een boom in de tuin? Plaats hem daar dan in.
Geen boom? Treur niet! Tegen een schutting of gevel staat hij ook erg leuk.

Leuk om te geven, maar ook om te ontvangen!

WAT IS CORTENSTAAL PRECIES?

Het unieke Cortenstaal, ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, is een metaal legering.
Aan het ijzer is koper, chroom, nikkel, fosfor en silicium toegevoegd. Deze metalen creëren onder invloed van de weersomstandigheden een zogeheten oxidehuid; een roestlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het Cortenstaal nauwelijks verder zal roesten en maakt onze tuindecoraties en wanddecoraties duurzaam en uniek van kleur.

De producten zullen niet doorroesten en zullen de roestkleur altijd behouden. De tuindecoraties of wanddecoratie roesten ongeveer een jaar lang. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de plaatsing van de tuindecoratie of wanddecoratie, zal het product een levendige terra-bruine roestkleur ontwikkelen, die geheel uniek is.
Deze natuurlijke, warme uitstraling is kenmerkend en de reden dat Cortenstaal veel gebruikt wordt in landschap-architectuur, kunst en design tuinen.

Mochten er natte bladeren op de tuindecoratie of wanddecoratie zitten, is het verstandig deze weg te halen. De vochtigheid tussen de oxidehuid en het blad beïnvloeden het corrosie proces van de tuindecoratie of wanddecoratie zodanig, dat het zal versnellen. De roestlaag kan daar namelijk niet tussentijds drogen.

Gegevens
Levertijd: ca. 1 - 3 werkdagen
Gewicht in kg (verzend): 0.420000
Kleur(en): naturel
Materiaal: Metaal
Garantie: 1 jaar
Afmeting: ca. 290 x 150mm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Metalbird - Je ziet ze vliegen

Deze Specht is gemaakt van cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt door de weersinvloeden. Wind, regen, sneeuw; hij wordt alleen maar mooier! De afmeting van de specht is 29 cm hoog en hij steekt 15 cm uit.

Niet op voorraad
Artikelnr.:
MB02
€ 39,95
Prijzen: incl. BTW en exclusief verzendkosten