Gratis levering vanaf 50 Euro binnen Nederland en België Gratis levering vanaf 50 Euro*

Verschillende betalings­mogelijkheden Verschillende betalings­mogelijkheden

Binnen max. 24h verzendklaar (indien op voorraad) Binnen max. 24h verzendklaar


2003 - 2018: 15 Jaar Hoezo-Kado - 15% Korting op ons Assortiment*!

15 Jaar Hoezo-Kado! Vier mee...

Kortingscode: "15-JAAR-HOEZO-KADO" (kopieer de code en voer hem in bij het afrekenen)

De tijd vliegt - Hoezo-Kado is alweer 15 jaar oud!

Hoezo-Kado werd in 2003 opgericht door Janet de Weerd die al jaren actief was in het bedrijfsleven. Ze merkte dat het lastig was om een echt origineel geschenk te vinden voor een vertegenwoordiger. Na flink speuren werden de sculpturen van Hinz & Kunst gevonden. Deze grappige, in elkaar gelaste sculpturen beelden allerlei beroepen, sporten en nog veel meer uit en zijn een ideaal geschenk voor elke gebeurtenis. Janet begon de webshop Hoezo-Kado, met cadeau's die niet alleen leuk zijn om te geven maar ook leuk zijn voor jezelf!

De eerste Natuurproducten...

In 2007 werden de eerste vogelhuisjes opgenomen in het assortiment, want een vogelhuisje bleek ook een leuk cadeau voor jezelf of voor je vrienden te zijn. Hoezo-Kado was trouwens de eerste Nederlandse webshop die de producten van WildLifeGarden online aanbood. Janet had altijd al veel interesse in tuinvogels en de natuur, dus de beslissing om het assortiment van Hoezo-Kado te vergroten met dit soort producten was makkelijk gemaakt! Het assortiment hierin groeide zo hard dat er in 2009 besloten werd om de Natuurproducten een eigen website te geven. Dit werd www.Vogelhuisje.com

In 2011 werd het Hoezo-Kado Team uitgebreidt met Marcel Althaus. Marcel komt uit Zwitserland en had de taak op zich genomen om alle producten te vertalen naar het Duits. Dit resulteerde in de website "www.allesfürvögel.de" om ook aan Duitstalige klanten te kunnen leveren.

Momenteel bieden we het grootste assortiment in vogelhuisjes, nestkasten, voedersilo's, vogelvoer etc. op de Europese markt. Daarnaast bieden wij als enigste dealer levenslange fabrieksgarantie op verschillende artikelen. Ook voor andere tuindieren is er bij ons genoeg te vinden, het assortiment voor de Egels, Eekhoorns etc wordt steeds groter. Het aanbod wordt continue aangepast en aangevuld met nieuwe, innovatieve en unieke producten.

De Toekomst...


Niemand kan de toekomst voorspellen, maar we hopen dat we nog lang van onze passie kunnen genieten en deze met jullie kunnen delen. We werken momenteel aan nieuwe winkelsystemen en zijn onze nieuwste website voor huisdieren www.aniculis.nl aan het perfectioneren. Daarnaast blijven we natuurlijk gewoon doorgaan met ons huidig assortiment om jullie ook in de toekomst de beste producten met de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden.


Wij wensen jullie een fantastische zomer en we gaan op naar de volgende 15 jaar!
Janet de Weerd, Marcel Althaus & het hele Team